Openbaar vervoer

Storing bij het openbaar vervoer. Bel: 030 888 00 11

De Utrechtse Taxi brengt u wel 24/7 naar elke bestemming toe!

Storingen bij het openbaar vervoer komen vandaag de dag helaas regelmatig voor. Zeker in Utrecht, omdat Utrecht het centrale knooppunt is van een groot aantal openbaar vervoer bedrijven, Denk hierbij maar aan het bus- en treinvervoer. Een langdurige storing, bij het openbaar vervoer in Utrecht, kan voor vervelende situaties zorgen. Zeker wanneer u naar Schiphol moet, een sollicitatiegesprek of een belangrijke afspraak hebt. Uw vliegtuig wacht niet, u maakt een slechte indruk bij het bedrijf waar u gaat solliciteren en het niet doorgaan van een belangrijke afspraak kan vervelende consequenties hebben. De representatieve chauffeurs van de Utrechtse Taxi staan 24/7 voor u klaar om u via de kortste weg snel en veilig naar elke gewenste bestemming in het binnen en buitenland te brengen.

Het openbaar vervoer Utrecht en de Utrechtse Taxi besparen het milieu

Gelukkig zijn steeds meer mensen binnen de regio Utrecht zich bewust van het milieu en kiezen zij voor het openbaar vervoer in Utrecht. Helaas biedt het openbaar vervoer in Utrecht nog geen totaal oplossing wanneer u met uw gezin met het vliegtuig op vakantie wilt gaan en uw vliegtuig bijvoorbeeld ’s nachts vertrekt. De chauffeurs van de Utrechtse Taxi zijn u graag van dienst, zodat u zonder stress aan u vakantie kunt beginnen. Zij zorgen er voor dat u ruim op tijd op het NS station Utrecht aanwezig bent, zodat u gebruik kunt maken van het openbaar vervoer. En mocht u via het openbaar vervoer Utrecht niet op tijd Schiphol kunnen bereiken, dan kunt u gebruik maken van onze scherp geprijsde Utrecht Schiphol Taxi. Onze chauffeurs zorgen er voor dat u ontspannen en zonder stress aan uw vliegreis kunt beginnen.

De Utrechtse Taxi sluit naadloos aan bij het openbaar vervoer Utrecht

De chauffeurs van De Utrechtse Taxi zorgen er voor, dat u op tijd op de plaats van uw openbaar vervoer bestemming aanwezig bent of wanneer u dat wenst wordt afgehaald. Zo kunt u ontspannen aan uw reis beginnen. Wilt u direct een taxi Utrecht bestellen? Bel dan telefoon: 030 – 888 00 11. Wilt u een taxi Utrecht reserveren voor een later tijdstip? Vul dan het formulier taxi reserveren in. Na verzending zullen wij z.s.m. contact met u opnemen om uw reservering te bevestigen.

U kunt voor een taxi Utrecht reservering ook bellen naar: 030 – 888 00 11.

.