Taxi Leidsche Rijn

IMG_8960Bent u op zoek naar een betrouwbaar taxibedrijf in Leidsche Rijn? Waarbij u veilig en voordelig van A naar B kunt reizen? Dan bent u bij Taxi Leidsche Rijn aan het juiste adres. Al jarenlang zijn wij hét bedrijf voor betaalbaar, comfortabel taxivervoer in Leidsche Rijn en omstreken. Taxi Leidsche Rijn verzorgd o.a particulier vervoer, zakelijk en directievervoer, luchthaven vervoer, groepsvervoer en horecavervoer. Door deze vele diensten aan te bieden, kunnen wij iedere klant de rit aanbieden waarnaar hij/zij op zoek is.

De beste service en kwaliteit

De chauffeurs van Taxi Leidsche Rijn staan dag en nacht voor u klaar om u veilig, snel en natuurlijk comfortabel naar uw gewenste eindbestemming te brengen. Wij werken uitsluitend met professionele, representatieve chauffeurs die over de verplichte documenten beschikken. Wij hopen u snel een keer te zien in één van de taxi’s van Taxi Leidsche Rijn. De beste service en kwaliteit, die krijgt u bij Taxi Leidsche Rijn in Leidsche Rijn en omgeving!

Direct een taxirit reserveren

Wilt u direct een taxirit bij Taxi Leidsche Rijn reserveren? Dat kan met behulp van het onderstaand formulier. Zodra wij uw aanvraag hebben ontvangen zullen we zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om de reservering te bevestigen.

Vertrekadres

Bestemmingsadres

Persoonsgegevens

CAPTCHA
Please wait...